•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miloš Biković: Srbi treba da naprave film o Kosovu od 10 miliona dolara

Glumac Miloš Biković, jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, gostujući na TV Pink izneo je svoj stav o aktuelnim društveno političkim temama, ali i o uspehu koji je postigao film Balkanska međa.

Biković je u emisiji izjavio:
"Film je u Srbiji pogledalo skoro 200.000 ljudi a u Rusiji više od milion. Ako ste pogledali filmove u poslednjih 30 godina mi smo u tim ostvarenjima prikazani ili kao jedini ili kao najveći krivci za sve. Ružni, prljavi i zli… Gomila izmišljotina. The Times se sada ovim filmom bavi očigledno jer im se ne sviđa kako su Srbi predstavljeni u njemu. Ne uklapa im se u njihovu sliku demokratije", rekao je Biković.

On potom objašnjava i važnost ovakvih filmova:
"Ovakvi filmovi su nam potrebni. Jedan ovakav na 6 meseci. Nije normalno da se Rusi sete da se uradi film na 20 godina od bombardovanja Jugoslavije.

Treba da uradimo film o Kosovu. Evo pozivam i vlasnika ove televizije, i srpske privrednike… Mi treba da napravimo film na engleskom. Balkanska međa je koštala 3,5 miliona dolara. Mi treba da napravimo film od 10, od 15 miliona dolara. I da još 20 miliona uložimo u međunarodnu kampanju, da napravimo film na engleskom sa holivudskim zvezdama o Boju na Kosovu. Da to bude spektakl. I da se vidi da se Srbija borila za Kosovo još 1389, da se vidi da smo mi bili branik Evrope od napada Otomanske imperije", reako je Biković.

Podeli:



Preporucujemo