•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miki Manojlović i Vladimir Kopicl dobitnici nagrade "Dimitrije Mitrinović"

Fond za očuvanje lepih umetnosti "Ars longa" saopštio je da su ovogodišnja priznanja "Dimitrije Mitrinović" dodeljene glumcu Predragu Mikiju Manojloviću i pesniku Vladimiru Kopiclu.

Žiri koji je radio u sastavu Vasilije Domazet, Lena Volgin i Nemanja Veljović Subrosa dodelio je nagradu "Dimitrije Mitrinović" za 2020. godinu glumcu Predragu Mikiju Manojloviću za izuzetan doprinos srpskoj kulturi i očuvanju lepih umetnosti.

Vladimir Kopicl je priznanje dobio za roman Purpurna dekada i izuzetan doprinos srpskoj kulturi i očuvanju lepih umetnosti, navodi se u saopštenju Fonda za očuvanje lepih umetnosti "Ars longa".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu