•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael Myers progoni njegovu sledeću žrtvu u najnovijem pogledu na Halloween Kills

Imamo potpuno novu sliku iz Halloween Kills. Pored toga, režiser David Gordon Green otkrio je nove detalјe o nastavku, koji će ponovo doneti Michael Myers-a kako se vraća da teroriše grad Haddonfield. Režiser obećava da će ovo drugo poglavlјe u njegovoj trilogiji biti eksplozivan povratak za kultni slasher Prvobitno je film trebalo da stigne u oktobru 2020. Nažalost, odložen je čitavu godinu kao rezultat zatvaranja bioskopa. Ali Michael se vraća 2021. godine i spreman je za akciju.

Na slici se vidi Michael Myers, koga će glumiti originalni glumac Nick Castle i James Jude Courtney, kako stoji na stepeništu, s nožem u ruci, izgledajući spreman za pomenutu akciju. Kada smo poslednji put videli slavnog ubicu u Halloween 2018. godine, ostavlјen je mrtav u zapalјenoj kući Laurie Strode. Kao što vidimo, to nije uspelo. Može samo da se pretpostavi da bi gotovo izgaranje do smrti zaista razbesnelo gospodina Myers-a. David Gordon Green, govoreći o nastavku, imao je ovo da kaže.

"Radi se o stvaranju straha. Jedno je bojati se Boogeyman-a, imati nekoga ko bi mogao da se nalazi u ormaru, ispod kreveta, koji bi gmizao oko vaše kuće... Ali, želeli smo da istražimo sledeće: zbunjenost, dezinformacije i paranoju. Šta se dešava kada strah postane virus? Ne možete više samo da zabijate glavu ispod pokrivača".

S obzirom na ono što smo videli u najavi za Halloween Kills, čini se da nastavak nastavlja samo nekoliko trenutaka nakon završetka prethodnog filma. To znači da bi se vest o poslednjem ubistvu Michael Myers-a proširila gradom Haddonfield. Stvari će zbog toga nesumnjivo postati ružne. Govoreći dalјe, David Gordon Green nije bio stidlјiv aludirajući na to koliko krvav možemo da očekujemo da pad bude.

"Kada smo napravili poslednji, želeli smo da pronađemo način da neko ko nikada nije video original ubrza priču. Ali ovaj prelazi na akciju. Veoma je agresivan. Efikasniji je. Želeli smo da budite eksplozivna sredina pre nego što stvari ponovo postanu pojednostavlјene i lične“.

David Gordon Green i ko-scenarista Danny McBride planirali su dva dodatna filma nakon uspeha naslova u 2018. godinu, koji je bio direktan nastavak originalnog klasika John Carpenter-a. Halloween Ends stići će u oktobru 2022. Green je uveravao da će film zaklјučiti ovu verziju franšize. Budućnost ostaje neizvesna i posle toga, ali mi ćemo dobiti neku vrstu zatvaranja Myers-ove sage koja dolazi sledeće godine.

Scott Teems je zajedno sa Green-om i McBride-om napisao scenario za predstojeći nastavak. Pored toga što se Jamie Lee Curties ponovo vratila kao Laurie Strode, u glumačkoj ekipi su Judi Greer kao Karen Strode i Andi Matichak kao Allyson, Nancy Stephens kao medicinska sestra Marion Chambers, Charles Cyphers kao Leigh Brackett, Anthony Michael Hall kao Tommy Doyle, Kyle Richards kao Lindsey Wallace, Jibrail Nantambu kao Julian i Robert Longstreet kao Lonnie Elam. Halloween Kills trenutno treba da se pojavi u bioskopima 15. oktobra 2021.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...