•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael Keaton bi mogao ponovo da glumi Batmana

Hollywood Reporter piše da je Keaton započeo pregovore i da bi mogao ponovo da glumi Batmana u nadolazećem filmu "The Flash" iza kojeg stoje kompanije Warner Bros. i DC Comics.

Keaton je prethodno glumio Batmana devedesetih godina u filmovima Tima Burtona. Ovaj iskusni glumac je samo u pregovorima za film "The Flash" u kojem će Ezra Miller reprizirati svoju ulogu Barryja Allena. Međutim, Keaton bi mogao glumiti Batmana i u drugim filmskim projektima.

Miller je u ulozi Flasha debitovao u filmu "Justice League" u kojem je Ben Affleck glumio Batmana. S obzirom na Keatonove godine, jedno objašnjenje je da će deo radnje biti putovanje kroz vreme.

Više informacija o Keatonovim pregovorima se očekuje u avgustu, prenosi The Verge.

S druge strane, Robert Pattinson radi na filmu "The Batman" režisera Matta Reevesa. Njegova verzija heroja će biti mlađa od Affleckove.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu