•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael K. Williams i Isaiah Washington zajedno u „The Suspect“

„The Wire“ se možda završio pre 3 godine ali stvari dobro idu Omaru. Michael K. Williams bio je svuda od tada. Čak i Tarantino piše ulogu za njega u filmu „Django Unchained“. U međuvremenu evo njemu još jedne uloge!

Pomenuti, zajedno sa Isaiahom Washingtonom dobiše uloge u „The Suspect.“ Reditelj filma biće Life Garland a baziran će biti prema scenariju Stuarta Connellya. Radnja je donekle zanimljiva. Dvojica Afro-Amerikanaca, naučnika, predstavljaju se kao obijači banke ne bi li shvatili rasističku dinamiku malograđanštine. Ipak, njihov experiment dobija smrtnonosni preokret.

Snimanje kreće narednog meseca.

Sudeći prema ovoj radnji, izgleda da može da se uđe u banku, zahteva novac, možda i pobije koji prolaznik (jer film ima smrtonosni preokret, je li) i kada policija dođe da se samo kaže „ovo je samo eksperiment!“

Hmm...

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...