•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael Chiklis i Forest Whitaker zajedno u filmu Pawn

Dve zvezde jedne od najagresivnijih policijskih serija u istoriji televizije će se sresti na velikom platnu - Michael Chiklis and Forest Whitaker će se pojaviti u kriminalnom trileru Pawn.

Film će se baviti nezgodnom situacijom talaca, gde bivši osuđenik nađe u bezizlaznoj situaciji između federalnih agenata, lokalnih policajaca i mase gangstera. Pawn će producirati David. A. Armstrong, koji će se po prvi put naći u ovoj ulozi, a ujedno će to biti i debi ostvarenje Chiklisove kompanije, Extravaganza Films.

Ray Liotta i reper, a sada i glumac Common su takođe deo projekta, iako su detalji u vezi kastinga nedovoljni. Chilks and Whitaker su imali nekoliko glavnih uloga pre ovog filma, kao što su filmovi "Parker" režisera Jasona Stathama i "The Last Stand" Arnolda Švarcenegera.

Očekuje se da se film pojavi 2013, sa početkom snimanja filma 1.-og decembra. Sa ovako izabranom postavom glumaca očekuje se dosta uspeha.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...