•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Men's Night u bioskopu Vilin Grad

ZLIKOVCI NIKAD NISU TAKO DOBRO IZGLEDALI!

U četvrtak, 4. oktobra, u bioskopu Vilin Grad, biće održan Men’s night, tematsko veče koje je namenjeno muškarcima, a gde su i dame dobrodošle.

Posetioci bioskopa će moći da pogledaju film "Venom". Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa! Uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti energetsko piće, časopis Men's Health i proizvode brenda Nivea Men.

O filmu:

Kada novinar Edi Brok u svojem istraživanju igrom slučaja postane domaćin vanzemaljskog stvorenja, on postaje Venom. Vanzemaljski oblik ga potpuno obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Edi postaje svestan da pravila sada neko drugi diktira i da je svako opiranje uzaludno. Pored Toma Hardija, glumačku postavu pojačala je i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga, dok je za filmsku akciju zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.

Nakon premijere, film "Venom" će biti na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu