•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Melissa McCarthy je neprepoznatljiva u drami 'Can You Ever Forgive Me?'

Mnogi filmoljupci navikli su na puno smeha uz Melissu McCarthy, ali u novoj biografskoj drami rediteljice Marielle Heller poznata glumica će se predstaviti u drugačijem svetlu.

U filmu "Can You Ever Forgive Me?" Melissa glumi spisateljicu Lee Israel koja je kasnih 80-ih godina zapala u veliku finansijsku krizu jer niko nije želeo da objavljuje njena dela. Spletom okolnosti ona je naletela na autentično pismo komičarke Fanny Brice koje je uspela da proda za mnogo više novca nego što je dobijala za svoje romane. Israel tada odluči da falsifikuje pisma drugih zvezda i na njima da zarađuje, ali stvari će krenuti po zlu.

Scenario za dramu po istinitom događaju napisala je Nicole Holofcener, a veliku pomoć pronašla je u originalnom dnevniku spisateljice Israel.

Prema mišljenju filmskih kritičara, McCarthy je neprepoznatljiva u filmu, s obzirom da smo navikli da je gledoam u komedijama. Pored nje, u filmu glume još i Julie Ann Emery, Joanna Adler, Richard E. Grant, Marc Evan Jackson i mnogi drugi.

"Can You Ever Forgive Me?" će početi da prikazivanjem u bioskopima 19. oktobra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...