•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Megan Fox više nije ljuta na verenika

Nakon što se u medijima počelo pisati da su Megan Fox i njen verenik Machine Gun Kelly prekinuli, glumica je obrisala svoj Instagram profil.

Ipak, čini se da je par rešio probleme koje su imali te je Megan ponovno aktivirala svoj profil gde se osvrnula na glasine da ju je muzičar prevario s kolegicom iz benda.

"Nije bilo mešanja treće strane bilo koje vrste u ovaj odnos . To uključuje, ali nije ograničeno na… stvarne ljude, direktne poruke, botove ili demone", napisala je Megan na svom Instagram profilu, no komentare na objavu je zabranila.

"Iako mrzim što vas lišavam objavljivanja nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi mnogo preciznije napisao ChatGPT, morate pustiti da ova priča umre i ostaviti sve ove nevine ljude na miru", poručila je.

Sve pređašnje objave kao i fotografije s Machine Gun Kellyjem je uklonila.

Podsećamo, Megan je sama podstakla glasine o prekidu kada je ispod objave na kojoj pozira u ogledalu i spaljuje pismo napisala stihove pesme "Pray You Catch Me" s Beyoncéinog albuma "Lemonade", najpoznatijeg po opisu nevere njenog supruga Jay-Z-ja.

"Mogu osetiti neiskrenost, sve ti je u dahu", napisala je tada glumica.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu