•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matt LeBlanc: Fanovi me još uvek prepoznaju kao Joeyja

Čak 15 godina nakon što je serija Prijatelji prestala da se snima, Matta LeBlanca još uvek prepoznaju kao Joeyja. Međutim, u jednom od nedavnih intervjua glumac je izjavio kako ga deca koja tek počinju da gledaju ovu seriju prepoznaju kao oca lika kojeg je glumio.

"Pre nekoliko godina sam hodao ulicom i neko dete mi je prišlo i reklo mi da izgledam kao Joeyjev otac. Odgovorio sam "Beži!" jer mislim da je to nešto što bi starac rekao", rekao je kroz smeh LeBlanc.

Dodao je da je pre nekoliko meseci radio na jednoj od emisiji i na snimanju mu je prišao čovek koji ga je zovnuo Joey.

"Imitirao je Joeyja iz serije i tako me pozdravio. Bio sam iznenađen što se serija još uvek vrti posvuda", rekao je.

On ističe kako mu se uvek dopadala činjenica da je serija posebna i da nema određenu publiku, te se može uvek može iznova gledati.

"Čini se da će uvek biti neka nova generacija koja će gledati tu seriju, a oni će se identifikovati sa svim problemima kroz koje smo mi prolazili u seriji. Mislim da je serija odlična, ponosan sam na nju i njen uspeh", zaključio je na tu temu LeBlanc.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...