•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Margot Robie: Ne volim da trošim mnogo novca

Ne volim da trošim mnogo novca. Trošenje me čini anksioznom. Mislim da je suludo plaćati puno novca za stvari koje mi zapravo ne trebaju, smatra australijska glumica Margot Robbie, zvezda filma ‘Bilo jednom u Hollywoodu’, novog filmskog ostvarenja Kventin Tarantina.

Već sada joj za tu ulogu predviđaju Oskara. Margot je u filmu utelovila tragično preminulu glumicu i model Šeron Tate, koja je bila u braku s rediteljem Romanom Polanskim. Glumica je u nedavnom intervjuu priznala kako joj Tarantino nije ponudio ulogu, već je ona kontaktirala njega.

"Napisala sam mu pismo i rekla mu kako se divim njegovom radu i kako bih ga jednog dana volela da vidim na delu. Nekoliko nedelja kasnije nazvao me njegov agent i rekao mi da bi se Tarantino volio naći sa mnom. Seli smo i razgovarali o projektu. Scenario je bio spreman tek nekoliko meseci posle", rekla je Robie.

Svetsku slavu donela joj je uloga Naomi Lapaglie u filmu ‘Vuk s Wall Streeta’. Zbog golišavih scena u filmu, dobila je ponudu da se slika za Playboy ali to je ipak odbila. U šali kaže kako je svojoj porodici priuštila već dovoljno neugodnosti samo scenama u kojima se mora skinuti. Uprkos velikoj popularnosti i silnim milionima dolara koje je zaradila, Margot se ne smatra zvezdom. Kaže kako je još uvek obična devojka iz australskog Dalbyja. Neko vreme živela je u južnom delu Londona. Iz tog joj vremena, priznaje, najviše fali plesanje po tamošnjim klubovima. Danas živi u Los Angelesu i još joj je uvek neobično govoriti da je upravo L.A. njen dom.

U nedavnom intervjuu priznala je kako privatno ne voli kuhati. Za sebe kaže da je loša u kuhinji.

"Sećam se jednog Dana zahvalnosti kod prijatelja u SAD-u. Moj zadatak je bio napraviti slatki krompir koji je na kraju potpuno izgorio. Prošli Božić zapalila sam šunku", istaknula je glumica. U slobodno vreme, Robie voli popiti pivo. I to pod tušem.

"Ako imam vremena, kad dođem kući, popijem pivo pod tušem ili u kadi", priznala je.

Poslednje tri godine udata je za britanskog filmskog producenta Toma Ackerleyja.

"Bili smo najbolji prijatelji i cimeri, što smo još uvek. Ništa se bitno nije promenilo, osim što sada preko vikenda mogu nositi venčani prsten", rekla je Robbie i objasnila kako preko nedelje skida burmu jer je nipošto ne želi izgubiti na setu. Kako kaže, zaljubljena je preko ušiju, ali živciraju je pitanja o tome kada će postati mama.

"Kad sam se udala, prvo pitanje koje su mi ljudi postavili bilo je: "A kada će dete?". Ljuta sam zbog tog viđenja da parovi odmah nakon venčanja moraju imati decu. Za 30 se godina vidim na velikoj božićnoj večeri s hrpom dece, ali sada nije trenutak. U to sam sigurna", rekla je Robie u nedavnom intervjuu i otkrila najneobičnije mesto na kojem je vodila ljubav.

"Bilo je to na jet-skiju. Nije se kretao, samo je bio na vodi, ali vodila sam ljubav na jet-skiju", rekla je.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....