•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Makonahijev film odbačen šest nedelja pre produkcije

Film Metjua Makonahija o fudbalskom timu Dalasa iznenada je otkazan šest nedelja pre nego što su kamere trebale da počnu sa snimanjem.

"Dallas Sting" temelji se na istinitoj priči o ženskom fudbalskom timu iz Dalasa koji je 1984. otputovao u Kinu i protivno izgledima, porazio nekoliko najboljih svetskih ženskih timova.

Makonahi je trebao da glumi trenera Bila Kindera, koji je vodio ekipu do pobeda nad Australijom, Japanom i Kinom, te konačno Italijom.

"Hollywood Reporter" izveštava da su produkcijska kuća "Sky Dance" i producenti primili uznemirujuće optužbe vezane uz aspekte istinite priče na kojoj se drama temelji.

Nakon što su istražili, odlučili su da su optužbe dovoljno ozbiljne da se film ukine.

"Sky Dance" i producentski partneri "Berlanti Schechter Productions" još nisu komentarisali izjave.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...