•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Madonna će sama režirati njen sopstveni biografski film iz scenarija koji je napisala zajedno sa Diablo Cody

Život pop ikone Madonne uskoro će biti ispričan na velikom platnu, u filmu koji je pevačica/režiser napisala zajedno sa Oskarom nagrađenom scenaristicom Diablo Cody. Madona će režirati film koji će istražiti rane dane ikone u Mičigenu, prema vremenu provedenom u Nјujorku pre nego što je postala jedno od najpopularnijih pevačkih imena svih vremena. Dok je najavlјivala biografiju i njenu ulogu u projektu, Madonna je imala ovo da kaže.

"Želim da prenesem neverovatno putovanje na koje me je život poveo kao umetnika, muzičara, plesača-ljudsko biće, koje pokušava da se probije u ovom svetu. Fokus ovog filma uvek će biti muzika. Muzika me je zadržala, ja idem, a umetnost me je održala na životu. Postoji toliko mnogo neispričanih i inspirativnih priča i ko bi to bolјe mogle da ispričaju od mene. Od suštinske je važnosti da moj život podelim sa mojim glasom i vizijom".

Glavni fokus Madonna biografskog filma biće muzički doprinos pevačice pop kulturi i to će biti treći put da ona sedne u reditelјsku stolicu za projekat, posle ’Filth and Wisdom’ iz 2008. i ’W.E.’ iz 2011. godine, od kojih nijedan nije prošao pozitivno kod kritike ili publike.

Uspeh nedavnih biografija muzičkih legendi, od ‘Bohemian Rhapsody’ do ’Rocketman’-a, učinio je studije želјne da unovče taj trend. Universal Pictures će producirati Madonna-in biografski film, nakon što su u početku imali nesuglasice sa pevačicom zbog nezvaničnog scenarija na kojem su radili u vezi sa njenim životom i karijerom.

Iako su detalјi o ulozi u ovom trenutku oskudni, Madonna je putem Instagram-a redovno obaveštavala njene obožavaoce o napretku njenog biografskog filma. Objasnila je da će se film baviti njenom „borbom kao umetnika koja pokušava da preživi u čovekovom svetu“, i da će prikazano putovanje imati mnogo nijansi emocija, uklјučujući „srećno, tužno, besno, ludo, dobro, loše i ružno".

Film će se takođe dotaći različitih aspekata njenog života koji su privukli najviše pažnje medija, uklјučujući njenu vezu sa umetnikom Jean-Michel Basquiat-om, povratak javnosti nakon njenog kontroverznog spota Like A Prayer i njeno iskustvo snimanja filma ’Evita’. Amy Pascal, koja je projektu pridružena kao producent, izrazila je njeno oduševlјenje time što će imati ulogu u ostvarenju biografskog filma.

"Ovaj film je za mene apsolutni trud lјubavi. Madonna-u znam otkad smo zajedno napravile A League of Their Own, i ne mogu da zamislim ništa uzbudlјivije od saradnje sa njom i Diablo Cody na ostvarivanju njene stvarne životne priče na velikom platnu sa Donna-om i našim partnerima u Universal-u“.

Problem sa biografskim filmovima koje se prave u saradnji sa lјudima oko kojih se priča usredsređuje je taj što konačni projekat prečesto završi kao da je okrečen narativ, a ne kao iskreno ispitivanje čovekovog života i svega oko njega. Ista kritika upućena je Rami Malek-u, zvezdi ’Bohemian Rhapsody’, jer se činilo da pod tepih stavlja spornije aspekte karijere Freddie Mercury-a.

Koliko će Madonna-ina biografija biti iskrena, vreme će pokazati, ali za sada su fanovi oduševlјeni što je film konačno počeo da se podiže nakon tri godine otkako je zaglavlјen u mrtvoj tački.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila