•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Madame (2017) - uskoro

Madame je francuska komedija nastala prema priči Amande Sters.

Kako bi poboljšali svoj brak, bogati američki par Ana i Bob sele se u letnjikovac u romantičnom Parizu. Dok priprema posebnu, luksuznu večeru za sofisticirane međunarodne prijatelje, Ana otkriva da ima 13 gostiju. Hvata je panika pa insistira da njena lojalna sluškinja Marija prisustvuje večeri kao tajanstvena španska plemkinja, kako bi broj gostiju bio paran. Međutim, uz po koju čašicu viška Marija oduševi britanskog brokera. Njih dvoje se zaljubljuju i prepuštaju romansi, dok ih Ana lovi po Parizu, pokušavajući okončati njihovu radosnu ljubavnu vezu.

Glumci: Rossy de Palma, Toni Collette, Harvey Keitel, Michael Smiley
Režiser: Amanda Sthers

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...