•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

M3GAN (2022)

Kraj 2022. godine nam donosi još jedan horor film pod direktivom Gerard Johnstone-a i produciran od strane Jason Blum-a i James Wan-a. M3gan je prestižna lutka, precizno dizajniran protorip sajber lutke sa prelepim plavim očima i kapacitetom da nauči i da se saoseća sa njenim glavnim „korisnikom“. Cena ove lutke je poput cene jednog porodičnog automobila, uz dodatak osuđujućih tinejdžerskih pogleda i povremenog pokolja. Njen kreator i dizajner je inžinjer koji se bavi robotikom, Gemma (Allison Williams). Nakon što su njena sestra i rođak preminuli, Gemma je ostala sama brinući se o njenoj traumatizovanoj osmogodišnjoj nećaki, Cady (Violet McGraw). To je posao prema kome je Gemma jedino entuzijastična.

Najnovija edicija filmova o lutkama koje ubijaju, M3gan, odličan je horor, zanimljiv, uzbudljiv ali ne toliko strašan. Iako ova psihotična lutka robot nema haotičnu energiju Chucky-a ona je interesantna zbog svojih tik-tok plesnih koraka dok počinjava ubistva.

Ukoliko volite horor filmove ali pri tom ne želite da se traumatizujete beskrajnim jezivim scenama ovo je pravi horor film.

Autor: Milena Milenković

Žanr:horor, sf, triler
Godina:2022
Reziser:Gerard Johnstone
Scenario:Akela Cooper, James Wan
Uloge:Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng
Uzrast:PG-13
Box office:124.6M USD
Studio:Atomic Monster, Blumhouse Productions, Divide/Conquer
Zemlja:New Zeland
Website:www.facebook.com/meetM3GAN
Jezik:engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu