•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lov na veštice (Heksejakt, eng. Witch Hunt) - Premijera norveške serije na Pickbox NOW

Premijera norveške serije Lov na veštice (Heksejakt, eng. Witch Hunt, 2020 -) očekuje vas od 3. jula na Pickbox NOW. Dramska krimi serija Lov na veštice inspirisana je istinitim događajima i bavi se snažnim psihološkim, ličnim i političkim posledicama koje se događaju nakon što jedna žena pokuša da se bori protiv ogromne korporacije.

Zanimljiva, napeta, suluda i kompleksna, ova norveška serija bavi se korupcijom, pokvarenim advokatima i neodustajanjem od traženja pravde.

O čemu je reč?

Ida Vage radi u prestižnoj advokatskoj kompaniji i jednog dana primeti sumnjiv račun. Ubrzo shvati da je to povezano sa operacijom pranja novca najvećeg klijenta njene kompanije, Pera Egena. Nakon što obavesti izvršni odbor o tome, šokirana je kad vidi kako oni samo okreću glavu i pokušavaju da je diskredituju preteći joj lažnim optužbama.

Njen posao i kredibilitet su ugroženi, ali Ida i dalje traži pravdu, pa obavesti policiju. Glavni istražitelj Ejrik otkrije još veći skandal koji uključuje sumnjive transakcije između Egena i supruga norveške ministarke pravosuđa.

Nakon što novinarka Aida Salim ova otkrića javno objavi, Idina advokatska kompanija joj se sveti podmećući zlobne priče s namerom da joj unište karijeru. Ida počinje da shvata da je dovela sebe i sve koje voli u veliku opasnost. Može li, i kako, da se izvuče iz toga?

Zašto je gledati?

Osim što je inspirisana istinitim događajima u Norveškoj, kritičari su ovu seriju definisali kao „najvažniju skandinavsku seriju 2020.“ Sa fokusom na igre moći i korupciju, Witch Hunt je priča o tome kako jedan jedini potez može da povuče za sobom seriju skandala na nacionalnom nivou sa posledicama koje sežu duboko u sve pore društva.

Premijeru norveške serije Lov na veštice gledajte od 3. jula na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo