•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ljubav i hrana (Delicious) – nova dramedija na Pickbox NOW

Britanska dramska serija Ljubav i hrana (Delicious) na Pickbox NOW stiže 8. februara. Sa Don Frenč, Emilijom Foks (Tihi svedok) i Ijanom Glenom (Igra prestola) u glavnim ulogama, ova izvrsna dramska serija s elementima komedije vrti se oko kulinarstva.

O ČEMU SE RADI?

Sem (Emilija Foks) je kuvarica i u braku je sa selebriti šefom i vlasnikom hotela Leom (Ijan Glen). Ali Sem sumnja da je njen muž Leo vara. Potraži savet od Leove bivše žene Đine, ne znajući da je Leo upravo s njom vara. Afera izbije u javnost i Sem odluči da zatraži razvod, ali Leo je odlučan da je ubedi da želi da ostane s njom. Ali, Leo ubrzo završi u bolnici zbog srčanog udara, a porodica se okupi oko njega.

SERIJA SNIMANA U DVORCU

Serija je snimana u dvorcu Penteli, koji takođe ima ulogu; naime, dvorac glumi Leov luksuzni hotel. Dvorac Penteli smešten je na reci Tamar u Kornvolu u Engleskoj. Većina scena snimana je oko imanja i unutar dvorca, uključujući viktorijansko kupatilo i američke vrtove. Za vreme snimanja, zaposleni u dvorcu nisu nikome smeli da kažu da se tamo odvija snimanje serije, ali su uživali gledajući kako filmska ekipa transformiše Penteli dvorac.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim ulogama je fenomenalni trojac na čelu s Don Frenč, britanskom glumicom i komičarkom, najpoznatijom po radu na BBC-jevim sitkomima Frenč i Sonders i Vikar Diblija.

Uz nju, tu je Ijan Glen,svetski poznati škotski glumac koji nam je možda najpoznatiji po ulozi ser Džore Mormonta u seriji Igra prestola. Njegove ostale uloge uključuju serije Dauntonska opatija i Titani, kao i serijal filmova Resident Evil.

Trojac upotpunjuje Emilija Foks, britanska glumica i prezenterka, čija filmografija uključuje filmove poput Pijaniste Romana Polanskog, Čuvara duše i Dorijana Greja, a neke od serija u kojima je ostvarila zapažene uloge su Gordost i predrasuda i Tihi svedok.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu