•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Littlefinger kao James Joyce

Aidan Gillen, koga smo sedam sezona pratili u ulozi lorda Baelisha poznatijeg kao Littlefinger u seriji Igra prestolja, dobio je ulogu Jamesa Joycea u novom filmu Roberta Mullana pod nazivom James i Lucia.

Film za koji scenario potpisuje Mullan, koji će ga i režirati, bavi se životom proslavljenog irskog pisca u vreme kada piše roman Finneganovo bdenje i kada psihiÄko zdravlje njegove kćeri Lucije sve više propada.

Lucia, profesionalna plesaÄica, u jednom je periodu bila pacijentica Carla Junga i on joj je dijagnostifikovao šizofreniju sredinom 1930-ih godina. Propala romansa izmeÄ‘u nje i pisca Samuela Becketta posebno je loše uticala na nju.

Film James i Lucia donosi priÄu o junaÄkim naporima skoro već slepog Joycea da zaštiti i podrži svoju voljenu kćer.

Za sada nije poznato ko će se pridružiti Gillenu u ulozi Joyceove kćeri. Produkcija filma trebala bi da krene već poÄetkom 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...