•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Little Big Soldier (Da bing xiao jiang) (2010)

Bolno, ali i komično putovanje počinje kada jedan vojnik odluči da kidnapuje neprijateljskog generala i povede ga u svoju državu, nadajući da se će dobiti nagradu. Ali njih dvojica ubrzo uviđaju da će morati da se udruže da bi preživeli!

Bio je to najmračniji period u istoriji Kine, kada su nemilosrdni gospodari rata bili bitke da zadovolje svoju beskrajnu agresiju. Milioni ljudi su ubijeni, a oni koji su preživeli imali su izbor ili da ubiju ili da budu ubijeni. Kada su se bataljoni iz zaraćenih država Liang i Vei sukobili, krvoproliće je trajalo od zore do sumraka.

Preživela su jedino dvojica – vojnik pešadinac iz Lijanga i general iz Veija. Vojnik je preživeo jer se izuzetno pretvara da je mrtav, uz pomoć naprave privezane za telo tako da izgleda kao da ga je probola strela. Vojnik zarobljava ranjenog neprijateljskog generala, u nadi da će mu on biti karta za slobodu, jer veruje da će, ako preda generala vladaru Lijanga, biti časno otpušten iz vojske i da će moći da se vrati kući i živi u miru.

Mladi general, iako je zarobljen, postavlja se kao otac prema starom vojniku. Njih dvojica se često svađaju tokom dugog i nepredvidljivog putovanja.

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:2010
Reziser: Ding Sheng
Scenario:Jackie Chan
Uloge:Jackie Chan, Leehom Wang, Sung-jun Yoo
Uzrast:PG-13
Studio: Beijing Dragon Garden Culture & Art, Jackie & JJ Productions, Beijing Universe Starlight Culture Media
Zemlja:China
Website:dbxj.ent.sina.com.cn
Jezik:mandarinski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu