•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lionel Richie-ev mjuzikl 'All Night Long' u radovima Disney-a

Lionel Richie i Walt Disney Studios udružili su se kako bi razvili film zasnovan na pesmama muzičke legende.

Sa radnim naslovom All Night Long, nakon njegovog hita broj 1 iz 1983., projekat producira Richie sa njegovim menadžerom Bruce Eskowitz-om, kao i Dana Brunetti (Fifty Shades of Grey, Captain Phillips) i Matt DelPiano, koji će producirati kroz njihov brend, Cavalry Media.

Pete Chiarelli, koji je radio na Crazy Rich Asians i Now You See Me 2, piše originalni scenario. Disney je projekat uzeo pod svoje početkom ove godine.

Disney je planirao projekat kao pozorišno izdanje, nadajući se da će iskoristiti trend publike koja prihvata mjuzikle. Poslednjih godina biografski filmovi Rocketman i Bohemian Rhapsody doneli su velike prinose, pa čak i Oscara; Rhapsody je otpevala njen put do 903 miliona dolara širom sveta i učinila Rami Maleka dobitnikom Oscar-a. Greatest Showman , koji je 2017. objavio Fox, takođe je bio iznenađujući uspeh.

Ovaj projekat se razvija ne kao biografski film, već više sličan nečemu kao što je Mamma Mia!, koji je uzeo pesme pop benda Abba i izgradio priču oko njih. Mamma Mia! bio je mjuzikl West End i Broadway pre nego što je 2008. adaptiran u film u kojem igraju Meril Streep, Colin Firth i Pierce Brosnan.

Katalog Beatlesa pretvoren je u duel Julie Taimor iz 2007. Kroz Across the Universe, a 2012. Rock of Ages, adaptawcija scenskog mjuzikla, snimio je power rock i power balade 1980-ih.

Richie, koji je već imao niz hitova preko njegove funk i soul grupe The Commodores, bio je jedan od najvećih izvođača 80-ih, sa pesmama u rasponu od "All Night Long", "Hello" i "Say You, Say Me" do "Endless Love" i "Dancing on the Ceiling.". Prodao je više od 90 miliona ploča, osvojio četiri Gremija i, zajedno sa Michael Jackson-om, napisao "We Are the World".

Richie uživa u preporođenoj karijeri zahvalјujući tome što je bio jedan od sudija u American Idol-u, koji se nakon višegodišnjeg gostovanja u Foxu preselio u Disney-ev ABC.

Podeli:



Preporucujemo