•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lijam Nison neće više glumiti u akcionim filmovima

Lijam Nison, koji je slavu stekao brojnim ulogama u popularnim filmovima kao što su "Ratovi zvezda", "Šindlerova lista" i "96 sati", šokirao je svoje obožavaoce nakon što je objavio da više ne planira da glumi u akcionim filmovima.

"Uskoro punim 69 godina i imam još nekoliko snimanja da odradim ako mi koronavirus dopusti, ali to će biti to", rekao je za "E News".

"Moja odluka je konačna, osim ako me prisile na suprotno", našalio se.

Nison je svoju glumačku karijeru započeo sredinom sedamdesetih godina prošlog veka i od tada do danas ostvario je niz zapaženih uloga.

Za ulogu Oskara Šindlera u kultnom filmu "Šindlerova lista" bio je nominovan i za Oskara 1994. godine.

Njegov novi film "The Marksman" uskoro dolazi u bioskope, i u njemu glumi bivšeg marinca koji mora da ostavi svoj samački život po strani kako bi zaštitio 11-godišnjeg dečaka.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...