•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Letters To God (2010)

Dirljiva priča o inspiraciji, nadi i iskupljenju. Letters to God je priča o tome što se dešava kada se put sudbine jednog dečaka ukrsti sa potragom za smislom drugog čoveka - rezultat je transformacija koja će dodirnuti živote svih koji ih okružuju.

Tyler Doherty (Tanner Maguire) je izuzetan osmogodišnji dečak. Okružen porodicom i ljudima iz okoline i naoružan hrabrošću, on se svaki dan suočava sa borbom protiv raka. Za Tylera, Bog je prijatelj, učitelj i neko s kim se može dopisivati - Tylerove molitve su u obliku pisama, koje on piše i šalje svaki dan.

Pisma dospevaju u ruke Bradyja McDanielsa (Jeffrey S.S. Johnson), poštara koji se nalazi na prekretnici života. U početku, on je zbunjen i ne zna što da radi s pismima. Ali odluka na kraju postaje svedočenje o tihoj moći dečakovog duha i vere.

Žanr:drama, porodični
Godina:2010
Reziser:David Nixon, Patrick Doughtie
Scenario:Patrick Doughtie, Art D'Alessandro
Uloge:Tanner Maguire, Jeffrey Johnson, Robyn Lively
Uzrast:PG
Studio:Mercy Creek Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...