•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio, Robert De Niro nude malu sporednu ulogu jednom fanu u novom Scorsese-ovom filmu ‘Killers of the Flower Moon’

Leonardo DiCaprio i Robert De Niro nude fanovima priliku da dobiju malu sporednu ulogu u njihovom nadolazećem filmu “Killers of the Flower Moon” u režiji Martin Scorsese-a.

Fanovi mogu da se prijave na konkurs donacijom sredstava putem “All in Challenge”, koji podržava DiCapriov “America’s Food Fund”, “Meals on Wheels” i “No Kid Hungry”. Donacije će pomoći u obrocima obolelih od pandemije koronavirusa.

DiCaprio i De Niro najavili su izazov u ​​videu objavlјenom na DiCaprio-ovom Instagram nalogu.

„Našim najugroženijim zajednicama sada je više nego ikad potrebna naša podrška“, rekao je De Niro.

Pored male sporedne uloge i dana na setu, pobednik će moći da prisustvuje i premijeri filma sa triom.

"Ako ste se ikada pitali kako je to biti u mogućnosti da sarađujete sa sjajnim @martinscorsese_, Robertom De Nirom i sa mnom, ovo je vaša šansa", rekao je DiCaprio. “Robert i ja ćemo glumiti u novom filmu pod nazivom ‘Killers of the Flower Moon’, režisera Martin Scorsese-a. Želimo da vam ponudimo malu sporednu ulogu, priliku da provedete dan na setu sa nama trojicom i prisustvujete premijeri.”

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...