•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lavirint (2002)

Lavirint je savremeni triler smešten u današnjem Beogradu, na lokacijama Kalemegdanske tvrđave. Tajne iz prošlosti grada na ušću Save u Dunav i tajanstvene hrišćanske sekte koje su nekada delovale na ovim prostorima ostavljaju neizbrisiv trag u životima današnjih likova i određuju sudbine ljudi vekovima unazad.

Film je bio srpski kandidat za Oskara, za najbolji film van engleskog govornog područja za 2002. godinu.

Nakon 20 godina provedenih u inostranstvu, izlečeni kockar Pop (Dragan Nikolić) se vraća u svoju zemlju. Kod kuće susreće Lakija (Josif Tatić), prijatelja iz ludih mladalačkih dana, sada običnog službenika. Još uvek neodlučan čime će se baviti u životu, Pop sa Lakijem odlazi na duhovnu seansu. U početku dobro zabavljen lakovernošću učesnika, Pop na kraju seanse doživljava šok kada mu se javi duh njegovog i Lakijevog prijatelja iz mladosti, Zorana Radosavljevića...

2004. godine je izašlo DVD izdanje filma, na kome se osim titlova na engleskom, francuskom, nemačkom, makedonskom i slovenačkom jeziku nalazio i dodatni materijal, kao što je: izbor scena, film o filmu, bioskopski trejler, DVD galerija i foto galerija.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Žanr:avantura, misterija, triler
Godina:2002
Reziser:Miroslav Lekić
Producent:Dejan Vražalić
Scenario:Miroslav Lekić, Igor Bojović
Uloge:Dragan Nikolić, Maja Sabljić, Branislav Lečić, Katarina Radivojević, Svetozar Cevtković, Josif Tatić
Studio:VANS
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:Srpski
Trajanje:115 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila