•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladies night uz inspirativnu ljubavnu priču 'Led'

Drage dame, ovo je vaš dan! Ne propustite najemotivniju istinitu priču koja nam dolazi na veliko platno svih bioskopa Cineplexx, na Ladies night događaju, koji je zakazan za 8. mart sa početkom od 20 časova. Neka ovaj dan žena bude za pamćenje! Karte za Ladies night događaj i emotivnu rusku bajku „Led“ uveliko su prodaji na blagajnama bioskopa.

Provedite dan posvećen samo vama u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš uz odličan provod, vrhunsku zabavu i poklone koje smo vam pripremili. Emotivna i inspirativna priča, inspirisana istinitim događajima, sa našim mladim i proslavljenim glumcem Milošem Bikovićem donosi nam mnoštvo različitih emocija.

Sve dame će uz kupljenu ulaznicu na poklon dobiti magazin Glossy, one najsrećnije za njihov poseban dan obradovaće AFRODITA svojim mirisnim poklon paketima, dok se za slatko osveženje na događaju u Beogradu pobrinula Crofnas kompanija!

„Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Da li verujete da ljubav pobeđuje sve? Uverite se u snagu ljubavi uz našeg mladog i već izuzetno priznatog glumca Miloša Bikovića i prelepu rusku glumicu Aglaju Tarasovu.

Ne propustite ovaj Ladies night događaj i provedite Dan žena u posebnom ambijentu bioskopa Cineplexx i prepustite se emocijama. Film se nalazi u distribuciji DEXIN FILM-a.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....