•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladder 49 (2004)

Odavanje pošte nacionalnim herojima u post jedanaestoseptembarskoj Americi, vatrogascima, navelo je Hollywood da im posveti film.

Russellov omaž vatrogascima počinje scenom u Baltimoreu. Joaquin Phoenix je vatrogasac zarobljen požarom. Dok njegovi drugovi pokušavaju da ga spasu on se priseća, kroz seriju fleš-bekova svog života. Normalno sve to je urađeno da bi se što više vezali za lik. Zbog toga ćete se često osećati dezorijentisano izgubljeno u priči, ali je veoma ambiciozna struktura filma Jay Russella vešto složena. Pored Phoenixa i Johna Travolte tu je i Robert Patrick, zli terminator. Eto tako se Hollywood odužio hrabrim vatrogascima.

Verovatno je novac potrošen na film mogao i bolje da se iskoristi u nekoj humanitarnoj akciji. Definitivno film za koji se može reći da nije ispunio očekivanja.
Žanr:akcija, drama, triler
Godina:2004
Reziser:Jay Russell
Scenario:Lewis Colick
Uloge:Joaquin Phoenix, John Travolta, Jacinda Barrett
Uzrast:PG-13
Award:1 nagrada i 6 nominacija
Box office:74.5M USD
Studio:Touchstone Pictures
Zemlja:United States
Website:www.tfmdistribution.fr/piegedefeu
Jezik:Engleski
Trajanje:115 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila