•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kuaron izabran za najboljeg reditelja

Meksički reditelj Alfonso Kuaron najbolji je reditelj po izboru Američkog udruženja reditelja (DGA), javlja Rojters.

On je na ceremoniji u Los Anđelesu nagrađen od esnafskog udruženja za svoj poluautobigrafski crno-beli film "Roma" o sluškinji u jednoj porodici u Meksiko Sitiju 1970-ih godina, čime je potvrdio svoj status glavnog kandidata za novog Oskara.

"Roma", koja je već dobila najveće pohvale kritičara, ima 10 nominacija za Oskara, uključujući za najbolji film i za režiju.

Nagrada DGA jedan je od najboljih indikatora za pobednika u trci za Oskara, samo sedam puta od 1948. dobitnici nagrade esnafskog udruženja nisu dobili tu prestižnu nagradu Američkog instituta za film.

Kuaron je Oskara dobio 2013. za "Gravitaciju".

DGA je nagrade za najbolje TV režije dodelila Adamu Mekeju za porodičnu dramsku seriju "Sučešion", Bilu Hejderu za komičnu seriju "Barry" i Benu Stileru za miniseriju "Escape at Dannemora."

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...