•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristijan Bejl o svojim kolegama u filmu „Dark Knight Rises“

U intervjuju koji je dao u Philippine Daily Inquirer Kristijan Bejl govori o svojim kolegama u filmu Dark Night Rises. Za En Hetvej, koja igra Selenu Kajl/ženu mačku , Bejl kaže: „Ona ima najteži posao i veliki broj ljudi smatra da je uloga žene mačke prethodno definisana, zato smatram da je Enin posao najteži. U mom slučaju ja sam prestao da se upućujem na spoljne izvore.”

Za Toma Hardija, Bejl kaže da je “fenomenalan glumac” i da voli da sarađuje s njim. Zna da je Bejn viđen i pre u filmovima, ali u njegovim očima Tom prvi put kreira Bejna. Bejl za Džozefa Gordona-Levita kaže da je vrlo intrigantan, da on obožava da glumi i da je odradio dobar posao u filmu.

Bejl je takođe izjavio da je to njegov poslednji nastavak Betmena.”Mislim da je cela produkcja završena juče, sve je gotovo”.

The Dark night Rises stiže u bioskope 20 Jula 2012, datum koji već treba da memorišemo.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu