•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kreator franšize "Spy Kids" najavio snimanje još jednog nastavka ovog filma

Kreator franšize "Spy Kids" Robert Rodriguez odlučio je da snima još jedan nastavak ovog ostvarenja, piše Entertainment Weekly.

Rodriguez je rekao kako će on napisati scenario i režirati film, ali i kako će u fokusu ponovo biti četveročlana multikulturalna porodica.

Prvi deo filma premijerno je prikazan 2001. godine, kada su Antonio Banderas i Carla Gugino tumačili uloge penzionisanih špijuna čija se svakodnevnica svodi na odgajanje dvoje djece.

Uskoro dobijaju poziv da se vrate na posao, a njihova deca, koju tumače Alex Vega i Daryl Sabata, tada otkrivaju šta su njihovi roditelji radili u prošlosti i priključuju se akciji.

Snimljena su ukupno četiri nastavka: "Spy Kids" (2001.), "Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams" (2002.), "Spy Kids 3-D: Game Over" (2003.) i "Spy Kids: All the Time in the World" (2011.).

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu