•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kralj rokenrola u ulozi superheroja

Crtani film pod nazivom “Agent Elvis”, u kojem je glavni lik Elvis Prisli, stiže na Netfliks u martu ove godine. Glas kralju rokenrola pozajmljuje čuveni glumac Metju Mekonahi.

“Elvis Prisli menja svoj kombinezon za “džet pek” kada je tajno uveden u tajni vladin špijunski program da se bori protiv mračnih sila koje prete zemlji koju on voli, sve dok ne radi svoj svakodnevni posao kralja rokenrola“, priča se u dnevniku serije, navodi Variety.

Crtani film “Agent Elvisa” zajedno su kreirali Prisila Prisli i Džon Edi.

“Od vremena kada je Elvis bio dečak, uvek je sanjao da bude superheroj koji se bori protiv zločina i spašava svet! Agent King mu dozvoljava da uradi upravo to”, rekla je Prisila Prisli.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...