•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kralj lavova je trebao da ima mračan završetak

Kralj lavova mnogima je u sećanju ostao kao omiljeni crtani iz detinjstva, ali da je završio onako kako su producenti prvobitno nameravali, umesto lepih sećanja, neki od nas bi poneli traume.

Naime, kako piše Mirror, crtani je trebao da ima kraj za koji su u Disneyju ipak zaključili da je prebrutalan za dečji film pa su ga promenili.

Kao što znamo, u finalnom sukobu između Simbe i Scara gramzivi ujak doživi poraz, a umre tako što ga proždru njegovi nekadašnji saveznici hijene.

U drugoj verziji Scar gurne Simbu sa stene i, misleći da ga je ubio, počne da slavi pobedu pri čemu upadne u vatru koju je sam nešto ranije zapalio i izgori.

Iz Disneyja su ipak zaključili da prizor Scara kako živ gori nije primeren njihovoj publici te su se odlučili za "blažu" verziju u kojoj samo biva živ pojeden.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...