•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kosti – uskoro nova tv serija na RTS1

Kosti je srpska kriminalistička televizijska serija snimana 2019. godine po scenariju Nikole Pejakovića u režiji Saše Hajdukovića. Predstavlja drugi deo trilogije o gradu Banja Luka koji dolazi nakon velikog regionalnog uspeha filma i serije Meso.

Prve dve epizode su premijerno prikazane na Sarajevo film festivalu. Serija će premijerno biti prikazana na prvom kanalu Radio-televizije Srbije od 21. novembra 2020. godine subotom i nedeljom.

„Kosti“ su drugi deo trilogije „Meso-Kosti-Koža“ i donose priču o ljudima koji žive u posleratnom haosu, sistemu u kojem su potpuno razorene i porodične i društvene i kulturne vrednosti.

Radnja serije je smeštena u Banjaluku i prati život dva čoveka koje, na prvi pogled, povezuje samo ime – Kosta. Dok Kosta Govoruša, izbeglica iz Krajine, pokušava da sa sestrom Kristinom nekako preživi baveći se krečenjem, Kosta Gajić mirno gradi karijeru u lepom društvu svoje žene Zorice, inače direktorke marketinške agencije.

Jedan razgovor za posao na koji dolazi Kristina, jedna marketinška ponuda Zorice Gajić i jedan čin nasilja u osiguravajućoj kući „Astorija“ kod poznatog privatnika Mirka Kovača, nepovratno će spojiti sudbinu ta dva junaka. Ovo je priča o dvojici otuđenika koji, pogođeni traumom iz rata, ne mogu da se uklope u razoreno i korumpirano društvo. Svako na svoj način i svaki u svoje vreme, imaće svoju ličnu osvetu…

Scenario je delo Nikole Kolje Pejakovića, a režija Saše Hajdukovića. Žanrovski, „Kosti“ možemo svrstati u špijunski triler, sa mnogo dijaloga koji, kao i u slučaju „Mesa“, zvuče kao da su pozajmljeni iz svakodnevnog života.

Uloge: Jovo Maksić, Ljubiša Savanović, Aleksandar Đurica, Dragan Mićanović, Nikola Rakočević, Dejan Aćimović, Milica Janevski, Lea Sekulić

Zvanični web sajt: https://bosonogaproduction.com/project/kosti/
Kosti na IMDB: https://www.imdb.com/title/tt10451240/

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...