•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno je stigao trailer za 'The Incredibles 2'

Prvi pogled na nastavak priče o porodici superjunaka "The Incredibles 2", koji publika čeka već 13 godina, pokazaće jednu vrlo jasnu stvar, a to je kako bebe sa supermoćima mogu biti vrlo opasne.

Zvezda nastavka hita iz 2004. godine je Jack-Jack koji ima moć teleportacije. Na kraju prvog dela Jack-Jack je počeo pokazivati kako ima moći, a sada ih već ozbiljno koristi.

Prvi deo "The Incredibles" osvojio je dva Oscara, a film je uspeo da zaradi čak 633 miliona dolara. Kritičari očekuju kako će i drugi deo naići na odlične reakcije publike širom sveta.

Reditelj Brad Bird izjavio je kako mu je razvoj tehnologije animacija od 2004. godine omogućio veliko unapređenje likova koji u "The Incredibles 2" izgledaju mnogo realističnije i ekspresivnije. Američki animirani film producirala je kuća Pixar Animation Studios, a izdaće ga Walt Disney Pictures. Glasove u filmu likovima će ponoso pozajmiti Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell i Samuel L. Jackson.

Disney je nastavak priče o porodici superjunaka najavio 2015. godine, a kad se to nije desilo, snimanje su odgodili do 2019. godine. Međutim, na radost mnogih, nastavak animirane avanture zvanično stiže u bioskope 15. juna iduće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...