•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komplet za Nišville 2022 po ceni pojedinačne ulaznice!

U ponedeljak, 6.decembra 2021, tačno 8 meseci pre početka predstojećeg Nišville jazz festivala, počinje pretprodaja kompleta ulaznica za Nišvile 2022, koji će biti održan od 5. do 14. avgusta 2022 u Nišu.

Promo cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festvalskom prostoru (Earth & Sky stage – od 11. do 14. avgusta 2022), u prodaji su po ceni od 1.900 dinara za parter ibočne tribine, a ova cena važiće samo za prvih 500 kompleta ulaznica!

Inače, dnevna karta za Nišville 2022 će neposredno pred festival koštati 1.900 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice!

Nišville 2022 će 11.avgusta na Main stage-u otvoriti čuveni američki funk sastav Earth Wind and Fire Experience koji predvodi jedan od osnivača Al McKay, a u glavnom programu nastupiće i jedan od najpoznatijih big bendova na svetu - Mingus Big Bend koji baštini zaostavštinu velikog Čarlsa Mingusa. Potvrđeno je i učešće Julian Marley-a, jednog od sinova rodonačelnika rege muzike Boba Marlija, kao i nastup atraktivne egipatsko – belgijsle pevačice Nataše Atlas.

Za deset dana festivala od 5. do 14.avgusta 2022 biće izvedeno preko 300 programa na 20 scena i očekuje se učešće više od 1.000 izvođača!

Od 6.decembra kompleti ulaznica se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs

Prodajna mesta https://www.tickets.rs/partners

www.nisville.com

https://www.facebook.com/NisvilleJazzFestival/

https://twitter.com/nisville

https://www.youtube.com/channel/UCdt5w-rCdmvSRz8rr1kxVwQ

https://www.instagram.com/nisvillejazzfest/

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....