•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komedija Wish List glumice Reese Witherspoon pojačava se autorima filma Kung Fu Panda 2

Duo iz filma Kung Fu Panda 2, Glen Berger i Dzonatan Ejbel su angažovani za film Wish List, komična fantazija u kojoj igra Rise Viterspun. Film je originalno nastao 2001.god., sa muškarcem u centru priče, a sada će se priča okretati oko uspešne žene kojoj se neočekivano ostvare svi snovi iz detinjstva. Pisci sada prepravljaju scenario tako da će priča biti prepričana iz ženske perspektive. Srećom pa nisu angažovali žene da napišu scenario.

Mark Kiardi i Gordon Grej (Fever Pitch, The Rookie) će producirati Wish List. Glen Berger i Džonatan Ajbel će početi da rade na projektu čim završe scenario za Candy Land (još jedan projekat gde je žena glavni protagonista).

Wish List je u razvoju a glavnu žensku ulogu će glumiti Ris Viterspun.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...