•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komedija "My Spy" donosi zabavnu i emotivnu špijunsku priču

Stigao je prvi trailer za akcionu komediju "My Spy" u kojoj ćemo imati prilike da gledamo dosta emotivnijeg i humorističnijeg Davea Bautistu nego u njegovim dosadašnjim filmovima.

Film je režirao Peter Segal, poznat po ostvarenjima "Naked Gun", "Get Smart" ili "Grudge Match", dok su za scenario zaslužni braća Erich i Jon Hoeber.

Bautista u filmu glumi čvrstog operativca CIA-e koji će morati da uči devojčicu Sophie, u ulozi Chloe Coleman, da postane špijun.

"Operativac CIA-e osuđen je na milost i nemilost devetogodišnje devojčice koja je poslana na tajni zadatak da nadzire svoju porodicu", navodi se u sinopsisu filma.

Pored njih dvoje, uloge u "My Spy" ostvarili su i Kristen Schaal, Ken Jeong, Parisa Fitz-Henley, Nicola Correia-Damude, Laura Cilevitz i mnogi drugi.

Premijera "My Spy" zakazana je za leto 2019. godine u Americi.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu