•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kolin Farel: Nisam trebao postati glumac

“U mladim danima obožavao sam ples, iako sam bio amater, svaki noćni klub bio je moj. Tako su me u jednom videli momci iz grupe 'Boyzone' i pozvali me na audiciju. Najviše su pohvalili moj vrući ples i kožnjak koji sam tada nosio te su mi obećavali mesto u bendu“, započeo je Kolin Farel.

Irski glumac u intervjuu se pohvalio kako bi njegova sudbina bila potpuno drugačija i da uopšte nije trebalo da postane glumac. Prvo je mislio kako će biti profesionalni plesač, da bi umalo završio u boy bendu.

“Kada sam došao na audiciju morao sam da pevam. Odabrao sam pesmu ‘Careless Whisper’ i to je bilo bolno za gledati”, objasnio je.

Dodao je kako su članovi benda bili toliko šokirani koliko loše zvuči da su ga molili da pesmu ponovi još jednom, u nadi kako će ovog puta zvučati bolje. Pogrešili su.

“Kad sam pevao drugi put, samo su se pogledali i ćutali. Rekli su mi da će me nazvati nakon audicije koja je bila paravan za medije jer sam ja ‘sigurno upadao'”, rekao je Farel.

Kada su ga nazvali, objasnili su mu kako možda ipak nije dobar izbor za njih.

“Javio sam se i rekli su mi 'Čuj, znaš, ovako stoje stvari, mislim, ovoga, da ti pevanje baš ne ide’ i to je bilo to”, izjavio je.

Čak su se fotografisali zajedno kao već očekivana postava Boyzonea.

Poslednji Colinov film bio je “Udovice”, a u bioskope dolazi i film “Dumbo” u kojem takođe ima ulogu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...