•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Klopka (2007)

Klopka je film Srđana Golubovića snimljen u srpsko-nemačko-mađarskoj produkciji 2006. godine.

Svetska premijera filma je održana na Berlinskom filmskom festivalu 12. februara 2007. u vantakmičarskom delu festivala i svrstan je u deset najznačajnih filmova Berlinala. Akademija filmskih umetnosti i nauka uvrstila ga je među devet najboljih filmova u kategoriji van engleskog govornog područja za 2007. godinu, ali je ostao bez nominacije za Oskara u ovoj kategoriji. Film je u Srbiji premijerno prikazan 23. februara 2007. godine, na međunarodnom filmskom festivalu „FEST“ u Beogradu.

Scenario za film su napisali Melina Pota Koljević i Srđan Koljević, a glavne uloge u tumače: Nebojša Glogovac, Nataša Ninković, Anica Dobra i Predrag Miki Manojlović.

Mladen i Marija su običan i srećan beogradski mladi bračni par tzv. „srednje klase“ društva u kom žive kao podstanari. Mladen radi kao građevinski inženjer u državnoj firmi, a Marija je nastavnica engleskog u osnovnoj školi. Radost nalaze u svom sinu jedincu, Nemanji. Nadaju se boljim danima. Otkrivaju da Nemanja ima retku srčanu bolest. Izlečenje je moguće uz operaciju u stranom medicinskom centru koja košta 26.000 evra. Novac moraju da pronađu veoma brzo, jer svaki naredni Nemanjin srčani napad može da bude sve opasniji. Shvataju da je to suma koju teško mogu da skupe. Banke odbijaju da im daju kredit, a prijatelji nemaju dovoljno. Daju oglas u novinama, tražeći pomoć za operaciju. Posle nekoliko nedelja neizvesnosti i razočaranja, misteriozni čovek se javlja sa suludom ponudom. Mladen mora da ubije izvesnog poslovnog čoveka s kriminalnim profilom...

Napeti triler u kome vam mnoge stvari neće biti jasne do samog kraja.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Žanr:kriminalni, drama, triler
Godina:2007
Reziser:Srđan Golubović
Producent:Igor Kecman
Scenario:Srdjan Koljevic, Melina Pota Koljevic
Uloge:Nebojša Glogovac, Nataša Ninković, Anica Dobra, Miki Manojlović, Marko Đurović
Studio:Film House Bas Celik (Srbija), Mediopolis GmbH (Nemačka), UJ Budapest Film (Mađarska)
Zemlja:Serbia
Jezik:Srpski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...