•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Klint Istvud tužio kompanije zbog zloupotrebe imena i lika

Slavni holivudski filmski glumac i režiser Klint Istvud podneo je tužbe protiv većeg broja američkih kompanija koje prodaju dodatke ishrani s kanabidiolom jer su zloupotrebile njegovo ime i lik u cilju reklamiranja proizvoda u čijem promovisanju on nikada ne bi pristao da učestvuje.

Kanabidiol je hemijska supstanca koja se dobija iz marihuane, a često se prodaje kao dodatak ishrani ili je sastojak u kremama i lekovitim mastima.

U dve tužbe podnesene federalnom sudu u Los Anđelesu između ostalog se navodi da kompanije o kojima je reč stoje iza objavljivanja članaka u kojima se lažno tvrdi da 90-godišnji Istvud napušta filmsku industriju da bi se usredsredio na poslove povezane s kanabidiolom, javlja AP.

Takođe se navodi da Istvud ni na koji način ne učestvuje u proizvodnji, prodaji ili promovisanju kanabidiola, a na ime odštete on od skoro 20 malih kompanija iz više američkih država ukupno traži milione dolara.

Tužbama je obuhvaćeno još 60 pravnih lica čiji identitet još nije objavljen.

Podeli:



Preporucujemo