•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kladite se ko će biti gospodar Westerosa

Noćna straža je na izdisaju, Vesteros potresaju unutrašnji sukobi, a Noćni kralj je okupio strašnu armiju, pojačanu zmajem, koja je krenula u pohod sa samo jednim ciljem - da zaledi sve od Zimovrela do Dorne.
Nikad se poslednja sezona neke serije nije čekala s ovolikim nestrpljenjem kao Game of Thrones. Prvu epizodu osmog serijala Game of Thrones će HBO premijerno prikazati u nedelju 15. aprila u 03:00 po našem vremenu.

"Možete tipovati na GoT, i to odgovarajući na vrlo jednostavna pitanja: ko će na kraju poslednjeg serijala sediti na Gvozdenom tronu, odnosno ko će biti vladar Westerosa, kao i koga će od likova autori serije, na čelu sa Georgom Martinom, ostaviti u životu na kraju poslednje epizode", stoji u saopštenju.

Bukmejkeri smatraju, iznenađujuće ili ne, da Bran Stark ima najveće šanse da na kraju serije sedi na prestolu.

"Kvota na njega je 2,00, što znači da ako uložite 100 dinara i pogodite, možete da podignete 200 dinara", navodi se u saopštenju.

Svedoci smo da je od 2017. godine, kad je emitovan pretposlednji serijal, internet preplavljen spojlerima, da je mnogo onih koji tvrde da "znaju šta će biti" na osnovu insajderskih informacija, ali u sve to je teško poverovati, s obzirom na to da su dosad čelnici HBO-a maestralno krili scenario čak i od samih glumaca.

"Kvote, dakle, ne moraju ništa da znače, pogotovo u ovom slučaju. Jer negde sredinom drugog serijala, kad je Sever dobio svog kralja, sigurno biste požurili da se opkladite da će Rob Stark biti vladar Westerosa. A onda - onaj samostrijel na krvavoj večeri u režiji Freya i Boltona. I tako su jedan za drugim omiljeni likovi Igre prestolja gubili živote, nasuprot očekivanjima, zbog čega je ova serija i izazvala toliko interesovanje", stoji u saopštenju.

Navodi se da osim Brana Starka, među najvećim favoritima za Gvozdeni presto su Jon Snow (kvota 4,30), Sansa Stark (4,30), Gendri (6,00), Tyrion Lannister (10), Daenerys Targaryen (10), Arya Stark (12).

"Ako verujete da serija neće imati srećan kraj (to bi tako ličilo na Georgea Martina), i da će Westerosom zavladati Noćni kralj i horde mrtvih, kvota na takav rasplet je 12. Najveća kvota, okruglo 100, jeste na Eddison Tolleta, Jeoru Mormonta i Lyannu Mormont. Kako se sve dosad odvijalo, ogromne kvote ovde ne bi smele da vas uplaše. Naprotiv".

Bukmejkeri su, na primer, ubeđeni da živi kraj serije neće dočekati Gregor Clegane Planina, Euron Greyjoy, Eddison Tollet i omražena Cersei Lannister. Na Planinu je kvota da neće preživeti tek 1,01, a da će preživeti 10,5, a i kod ostalih pomenutih odnos je vrlo sličan.

Podeli:



Preporucujemo