•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kirikou and the Wild Beasts (Kirikou et les bêtes sauvages) (2005)

Reditelj Majkl Oselo nije planirao da snimi nastavak priče o hrabrom dečaku. Ipak, uspeh prvog dela i popularnost Kirikua među najmlađima naveli su ga na to da promeni svoju odluku.

Iz svoje plave pećine Kirikuov deda odlučuje da nam ispriča ostatak priče o svom unuku. Priča o Kirikuu i strašnoj veštici Karabi bila je previše kratka i nije bilo vremena da se ispričaju sva dobra dela malog Kirikua, a to su podvizi vredni pamćenja.

Ovo je priča o tome kako je pametni dečak Kiriku naučio da postane baštovan, detektiv, grnčar, putnik i lekar, ostajući pri tom najmanji i najhrabriji heroj na svetu.

Žanr:animacija, avantura, porodični
Godina:2005
Reziser:Bénédicte Galup, Michel Ocelot
Scenario:Philippe Andrieux, Bénédicte Galup
Uloge:Pierre-Ndoffé Sarr, Awa Sene Sarr, Robert Liensol
Award:1 osvojena
Studio: Les Armateurs
Zemlja:France
Jezik:Francuski
Trajanje:75 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...