•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kingsman: Zlatni krug 3D - Premijera u bioskopu Vilin Grad

Drugi deo urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima “Kingsman: Zlatni krug“ stiže u bioskop Vilin Grad 21. septembra. Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa.

Teron Edžerton se vraća kao Egzi, mladić koji je u prvom delu filma izabran za novog pripadnika nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije Kingsman. U drugom nastavku junaci se suočavaju s novim izazovima.

Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

U ulozi glavnog negativca gledaćemo Džulijen Mur, protiv koje će se boriti fenomenalna ekipa britanskih i američkih špijuna: Teron Edžerton, Kolin Firt, Mark Strong, Čening Tejtum, Hali Beri, Pedro Paskal i Džef Bridžis. U filmu ćemo videti i muzičara Eltona Džona, koji je ostvario veoma zapaženu ulogu, glumeći samog sebe.

Nakon premijerne projekcije, film Kingsman: Zlatni krug 3D će biti na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...