•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kijanu Rivs potpuno neprepoznatljiv

Najveći holivudski glumci i zvezde, osim po glumi i izvanrednim ulogama koje ostvaruju, spremni su da za dobru ulogu urade sve što treba.

Mnogi su tako drastično smršali, ima i onih koji su morali da se ugoje i dodaju kilograme, neki su nabildovali mišiće, a ima i onih koji su za potrebu uloge ošišali kosu i bili ćelavi.

Sve to nije zaobišlo ni holivudskog miljenika publike, glumca Kijanu Rivsa.

Raspored slavnog glumca poslednjih dana je prenatrpan, budući da trenutno snima svoj najnoviji film "Bill & Ted Face the Music".

Kijanu je zbog nove uloge dopola obrijao glavu, a primetno je da ima i gustu bradu. Na fotografijama se vidi da glumac nosi pantalone i belu usku majicu koju je podigao i pokazao stomak.

Inače, novi film koji Kijanu Rivs snima nastavak je filma iz 1991. godine pod nazivom “Bill & Ted face the music”, a Kijanu Rivs, i Aleks Vinter zapravo igraju svoje stare uloge.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...