•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Spejsi optužen za još sedam seksualnih napada

Kevin Spejsi je danas ponovo optužen za još sedam seksualnih napada u Velikoj Britaniji, povrh pet sa kojima se već suočava dok je bio umetnički direktor londonskog pozorišta Old Vic.

Naime, holivudsku zvezdu i oskarovca (63), tužilaštvo će optužiti za niz seksualnih napada na jednog muškarca između 2001. i 2004. godine.

Optužbe uključuju tri tačke za nepristojan napad, tri tačke za seksualni napad i jednu tačku za navođenje osobe da se upusti u seksualnu aktivnost bez pristanka, sve za istu navodnu žrtvu.

Očekuje se da će se poznati glumac suočiti sa suđenjem koje će trajati od tri do četiri nedelje, a planirano je da počne 6. juna sledeće godine.

Podsetimo, Spejsi je već optužen za niz seksualnih napada na trojicu muškaraca u Londonu i Glosterširu između 2005. i 2013. dok je bio umetnički direktor pozorišta Old Vic. Spejsi je negirao navodne prekršaje.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu