•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Spejsi izbačen iz gotovog filma

Nakon optužbi o seksualnom uznemiravanju, američki glumac Kevin Spejsi biće izbrisan iz filma Ridlija Skota "All the Money in the World".

Premijera je najavljena za 22. decembar, ali scene sa Kristoferom Plamerom, koji će zameniti Spejsija, tek treba da budu snimljene.

Uprkos tome što je snimanje filma odavno završeno, a od premijere nas deli nešto više od mesec dana, ulogu naftnog tajkuna Žan Pola Getija odigraće Kristofer Plamer, javlja BBC.

Prema navodima časopisa Varajeti, Kevin Spejsi na setu je bio dve nedelje, a u mnogim scenama je jedini glumac. Zato producenti tvrde da neće biti pomeranja planiranog datuma premijere.

Film Ridlija Skota All the Money in the World (sav novac na svetu) prati dešavanja 1973. godine kada je unuk Žan Pola Getija otet.

U filmu igraju i Mark Valberg i Mišel Vilijams koji bi trebalo da učestvuju u dodatnom snimanju.

Odluku o brisanju Spejsija iz filma doneli su reditelj Skot i Den Fridkin i Bredli Tomas iz kompanije „Imperativ entertejnment“ nakon što se oskarovac našao usred skandala o seksualnom uznemiravanju. Takođe, film neće biti prikazan na Festivalu Američkog filmskog instituta koji se održava u Los Anđelesu sledećeg meseca.

Američka kompanija Netfliks saopštila je da će njena serija Kuća od karata, u kojoj igra Spejsi, biti završena posle šeste sezone, a zatim je odlučila da potpuno prekine saradnju sa njim.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...