•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Spacey se pojavio na sudu, ali se nije izjasnio oko seksualnog zlostavljanja

Hollywoodski glumac Kevin Spacey pojavio se u ponedeljak na sudu zbog optužbi da je seksualno napao 18-godišnjaka kojeg je prethodno napio u kafiću u Nantucketu pre više od dve godine.

Oskarovac se nije izjasnio o krivici na okružnom sudu u Nantucketu. Spacey (59) je u sudskim dokumentima naveo kako se planira izjasniti da nije kriv.

Obučen u sivo odelo s kravatom, Spacey nije ništa rekao na kratkom pripremnom ročištu. Kako je izvestio Daily Mail, Spacey tokom pojavljivanja nije skrivao osmeh na licu.

Slavni glumac jedan je od brojnih muškaraca u svetu šoubiznisa i politike optuženih za polno napastovanje otkako su optužbe protiv filmskog producenta Harveya Weinsteina 2017. pokrenule pokret #MeToo.

Podeli:



Preporucujemo