•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keke Palmer će glumiti u trileru 'Alice' rađenom prema istinitoj priči

Hustlers zvezda će igrati naslovnu ulogu u igranom filmu Alice za Steel Springs Pictures i prvi put će neki projekat predvoditi Krystin Ver Linden. Opisan kao triler koji je vođen karakterom, projekat je prema filmskim stvaraocima "inspirisan istinitim događajima žene sluge u Džordžiji 1800-ih, koja beži od njenog otmičara da bi otkrila šokantnu stvarnost koja postoji izvan linija drveća... to je 1973".

Palmer se ovom tematikom obratila u izjavi objavlјenoj zajedno sa vestima o njenom kastingu. "Toliko filmova koji prikazuju ovo vreme u našoj istoriji su ukorenjeni u viktimizaciji crnog ženskog vođe. Ova priča je obrnuta, i to je ono što me je privuklo Krystin-inoj perspektivi", kaže Palmer. "Ona se bavi oštrim stvarnostima ropstva i bele nadmoći, istovremeno nudeći inspiraciju i osvetu kroz priču o Alice-inom putovanju. Ne želim da bilo ko napusti bioskop osećajući se oslablјenim, želim da se osećaju osnaženo".

Vesti o njenom kastingu stižu samo nekoliko dana nakon što je Palmer dobila pohvale zbog njenog učešća u Black Lives Matter maršu u Los Angeles-u tokom koga je imala verbalnu razmenu sa vojnicima Nacionalne garde i zamolila ih da marširaju zajedno sa demonstrantima.

Što se tiče prvi put režiserke Ver Linden, ona je pohvalila Palmerovu kao virtuoza, a iskustvo rada sa njom nazvala je istinskim snom. Black Power daje moć lјudima koji nisu imali moć da odrede njihovu sudbinu. Odličan citat Huey Newton-a stavlјen je na našu ploču od plute onoliko dugo koliko se sećam da smo uzeli olovku za pisanje u ruke. Te reči odjekuju kroz svaki kreativni poduhvat kome smo podlegli, tako da kada čitamo istinsku priču žene koja je pobegla iz ograničavanja se na samoproglašenoj plantaži, postaje radikalizovana i traži njenog ugnjetavača... Govorio nam je na veoma dubokom, nespornom nivou. Keke je sila sa kojom treba da se računa. Nјen talent, istina, snaga i dubina su izvan tih reči i mera".

Alice će biti produciran od strane Peter Lawson-a (Spotlight, John Wick) zajedno sa izvršnim producentima Jose Agustin Valdes-om i Luisa Fernanda Espinosa iz Steel Springs Pictures-a. Palmer će biti i izvršni producent. Steel Springs u potpunosti finansira glavna snimanja koja će početi u avgustu u Džordžiji.

„Keke je ogroman talenat i savršen izbor za ulazak u naslovnu ulogu Alice", kaže Lawson. „Ovo je tako važan i emotivan projekat, i kada smo videli Keke-inu strast i viziju prema ovoj ženi i njenoj priči, znali smo ona je bila ta. Sa Krystin na čelu, radujemo se što ćemo je videti kako se transformiše u ovaj fenomenalan lik i oživlјava njenu interesantnu priču u život".

Palmer-ina višestruka karijera uklјučuje glumu, hosting i pevanje. Nјene poslednje zasluge uklјučuju Hustlers, Pimp i TV mjuzikl Grease Live! kao i Fox-ove Scream Queens i Berlin Station za Epix. Kao ličnost, ona je jedna od domaćina Strahan-a, Sara i Keke, koja je predstavlјena u trećem satu Good Morning America.

Podeli:



Preporucujemo