•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kejt Vinslet oduševila sve humanim gestom

Glumica Kejt Vinslet donirala je 17.000 funti samohranoj majci koja se suočava sa ogromnim troškovima oko računa za energiju, a sve kako bi održavala svoju ćerku u životu.

Njena ćerka Freja (12) ima tešku cerebralnu paralizu i oslanja se na dobijanje kiseonika za hronične probleme sa disanjem.

Hanter je rekla da je bila oduševljena kada je zvezda "Titanika" intervenisala kada je čula da je njihova borba objavljena na "BBC".

"Kada sam čula za novac, samo sam briznula u plač. Pomislila sam da nije stvarno. Još uvek razmišljam da li je ovo stvarno?" rekla je samohrana majka.

Naime, samohrana majka i njena ćerka Freja žive u velikoj kući koja nije energetski efikasna, a u kojoj ima prostora za Frejinu opremu.

Trenutno ih košta 6.500 funti godišnje zbog troškova grejanja kuće, iako je Hanter rekla da je isključila grejanje u većini soba kako bi uštedela novac.

Pored cerebralne paralize, Freja se oslanja na dobijanje kiseonika zbog probleme sa disanjem, posebno tokom noći.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...