•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katie Holmes više ne krije da je u vezi s Jamiejem Foxom

Glumci Katie Holmes i Jamie Foxx su konačno potvrdili svoju vezu. Par uživa na odmoru, gde su viđeni kako šetaju plažom držeći se za ruke. Njihova veza je potvrđena nakon što je istekla petogodišnja zabrana javnog zabavljanja koju je Katie nametnuo Tom Cruise.

U svom rešenju za razvod Katie je potpisala kaluzulu koja ju je sprečila da na različite načine "sramoti" bivšeg supruga. Između ostalog da ne sme pričati o njemu ili scientologiji ili javno izlaziti s drugim muškarcem dok od razvoda ne prođe pet godina. Mogla je biti s drugim muškarcem u vezi, ali nije smela biti s njim u javnosti niti dopustiti da novi dečko bude u blizini njihove kćerke Suri.

Katie je navodno pristala na stroge odredbe samo kako bi se postupak razvoda pokrenuo.

"Jako je želela da se razvede i složila se s uslovima, dobila je 4,8 miliona dolara za podršku detetu, plus pet miliona dolara za sebe", piše Insider.

Samo 10 dana nakon što su to objavili, Tom i Katie su se razveli, a glumica je dobila starateljstvo nad kćerkom. Prema dogovoru postignutom van suda, Suri živi u New Yorku s majkom, a svaki kontakt s ocem treba biti pod nadzorom kako s njom ne bi delio scientološka uverenja. U papirima za razvod koje je napisao Cruise, Katie nigde nije spomenuta imenom, nego se spominje kao Surina majka i "moja bivša supruga".

Jamie Foxx je ranije negirao da je u vezi s Katie Holmes.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...