•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako napreduje “Ghostbusters 3”?

Stupnitsky i Eisenberg završavaju scenario, isti tim koji je napisao “Bad Teacher”, prema ideji Dan Aykroyda, ali ostaje i dalje velika prepreka u ekranizaciji priče. U pitanju je umišljeni Bill Murray koji smatra da je nejgova karijera sada veća i kvalitetnija nego što “Ghostbusters” može da ponudi.

Drugi, pak, tvrde da suma koja traži za film nije najrealnija, dok se Aykroyd nosi mišlju da ga jednom za uvek izbaci iz scenarija, što je sve prihvatljivija opcija. O starom prijateljstvu između glumaca nema više ni reči, obzirom da je američka javnost nekako shvatila, pogrešno, (ali oni to ne znaju), da je Murrey zanimljiv, dok je u stvari jedan potpuno besmislen i beskoristan glumac. A ko zna, možda je samo kokoška koja nikako da odluči još koliko kruga da optrči. Pazi koko da se ne pretrčiš. Svaki pevac svoje strpljenje ima. A ako nisi tit u uvek ima krilo da završi posao.

Osim Murreya svi ostali su spremni da se još jednom vrate starim likovima iz 1984-e I 1990-e godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...